Sunday, June 6, 2010

SPADER IN NETHERLANDS

Great news for all the Spaders in the Netherlands, we will be launching on your side of the world very soon!! In fact we are in the process of putting together a dutch version of the Spader website. To give you a taste of the Spader language in dutch, we have got our spader meaning translated below!ABOUT SPADER (IN DUTCH)

Spader Clothing Australia, beter bekend als Spader, is een gerenommeerd Australisch kledingmerk dat in 2007 is gestart met het wereldwijd op de markt brengen van uitdagende, frisse kledingontwerpen. De kleding wordt ge├»nspireerd door eenvoud en moed, en vertegenwoordigt een fusie van mode met de wereld van muziek, surfen, skaten, en de moderne straatcultuur in Australi├ź en de rest van de wereld.

Spader staat ook ergens voor.

Een Spader is iemand die trendsettend is, en niet trendvolgend. Iemand die de waardering van zijn omgeving krijgt zonder daar naar op zoek te zijn. Spaders zijn gepassioneerde, gedreven individuen die zelfvertrouwen en een positieve invloed op hun omgeving uitstralen, en die hun omgeving inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Een Spader is inspirerend. Een Spader opent deuren. Spader kleding is meer dan een label. Het is een uitdrukking, een ode, aan alle Spaders in de wereld.

No comments: